Siltie sēņu salāti

Sastāvdaļas

  • 300 gr novārītas bērzlapes
  • 3 sīpoli
  • 4 ēdamkarotes tomātu mērces
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Sēnes sagriež salmiņos. Sīpolus sasmalcina.
  2. Pannā uzkarsētā eļļā liek cepties sīpolus. Kad sīpoli mīksti un zeltaini, liek klāt sagrieztās sēnes. Cep apmēram 3-4 minūtes, tad liek klāt sāli, piparus un tomātu mērci.
  3. Salātus var pasniegt pie sviestmaizēm, pie pamatēdieniem siltā un aukstā veidā. Ja salātus uzreiz neapēd, pāris dienas var glabāt burciņā ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi