Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta cūkgaļa

Cepta cūkgaļa

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkgaļas (4 šķēles)
  • Kaltēta malta paprika
  • Sviests
  • Taukviela cepšanai
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Liesas gaļas šķēles viegli izdauza vai iegriež rūtiņas ar nazi.
  2. Lai cepot šķēles iegūtu sārtu nokrāsu,tās apkaisa ar maltu papriku.
  3. Pannā sakarsē taukus vai eļļu, liek sagatavotās gaļas šķēles un cep no abām pusēm.
  4. Cepšanas beigās pievieno sviestu.
  5. Sviestu nedrīkst ilgi karsēt, tikai izkausēt - tas piešķir gaļai patīkamu garšu.
  6. Cepšanas beigās pārkaisa ar sāli.
  7. Pasniedz ar kartupeļiem, lapu salātiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas