-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta cūkgaļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 g cūkgaļas (4 šķēles)
-
Kaltēta malta paprika
-
Sviests
-
Taukviela cepšanai
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Liesas gaļas šķēles viegli izdauza vai iegriež rūtiņas ar nazi.
-
Lai cepot šķēles iegūtu sārtu nokrāsu,tās apkaisa ar maltu papriku.
-
Pannā sakarsē taukus vai eļļu, liek sagatavotās gaļas šķēles un cep no abām pusēm.
-
Cepšanas beigās pievieno sviestu.
-
Sviestu nedrīkst ilgi karsēt, tikai izkausēt - tas piešķir gaļai patīkamu garšu.
-
Cepšanas beigās pārkaisa ar sāli.
-
Pasniedz ar kartupeļiem, lapu salātiem.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs