Cepta cūkgaļa

Cepta cūkgaļa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkgaļas (4 šķēles)
  • Kaltēta malta paprika
  • Sviests
  • Taukviela cepšanai
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Liesas gaļas šķēles viegli izdauza vai iegriež rūtiņas ar nazi.
  2. Lai cepot šķēles iegūtu sārtu nokrāsu,tās apkaisa ar maltu papriku.
  3. Pannā sakarsē taukus vai eļļu, liek sagatavotās gaļas šķēles un cep no abām pusēm.
  4. Cepšanas beigās pievieno sviestu.
  5. Sviestu nedrīkst ilgi karsēt, tikai izkausēt - tas piešķir gaļai patīkamu garšu.
  6. Cepšanas beigās pārkaisa ar sāli.
  7. Pasniedz ar kartupeļiem, lapu salātiem.
  8. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi