Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Fritēta cūkgaļa mīklā ar saldskābo mērci

Fritēta cūkgaļa mīklā ar saldskābo mērci

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 - 600 g liesas cūkgaļas
  • 2 olas
  • 2 ēd. k. miltu
  • 1 ēd. k. cietes
  • 1 burciņa ķīnas saldskābās mērces ar ananasiem
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Eļļa fritēšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
  2. Bļodā iesit olas, pievieno miltus, cieti, sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
  3. Bļodā mīklai pievieno sagriezto cūkgaļas, visu samaisa.
  4. Sakarsētā eļļā ieber pa vienai gaļu ar mīklu, vāra gaiši brūnus (nevāra pārāk ilgi, lai iegūtu tumšāku-tā nebūs garšīga), izņem, liek uz salvetes, lai notek eļļa.
  5. Pannā uzsilda mērci, pievieno fritētās gaļas gabaliņus ar mīklu, visu samaisa. Pasniedz ar rīsiem.
  6. Šī garša līdzīga ķīniešu ēdieniem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas