Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Fritēta cūkgaļa mīklā ar saldskābo mērci

2005. gada 1. septembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos.
2. Bļodā iesit olas, pievieno miltus, cieti, sāli, piparus, kārtīgi samaisa.
3. Bļodā mīklai pievieno sagriezto cūkgaļas, visu samaisa.
4. Sakarsētā eļļā ieber pa vienai gaļu ar mīklu, vāra gaiši brūnus (nevāra pārāk ilgi, lai iegūtu tumšāku-tā nebūs garšīga), izņem, liek uz salvetes, lai notek eļļa.
5. Pannā uzsilda mērci, pievieno fritētās gaļas gabaliņus ar mīklu, visu samaisa. Pasniedz ar rīsiem.
6. Šī garša līdzīga ķīniešu ēdieniem.
7. Labu apetīti!
Uz augšu