Medū marinēti burkāni

Sastāvdaļas

  • Burkāni
  • Medus
  • Citroni
  • Daudzums pēc nepieciešamības

Pagatavošana

1 min.
  1. Burkānu griež salmiņos visā burkāna garumā. Jo garāks burkāns, jo garāks salmiņš. Medu un izspiestu citrona sulu sajauc attiecība 1:1. Uzkarsē un karstu iemaisa sagrieztajos burkānos. Atstāj ievilkties un atdzist vismaz pāris stundas.
  2. Citrona sulas vietā var izmantot arī dzērveņu sulu.
  3. Pasniedz kā piedevu zivju ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi