Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu sambuks

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 saldskābi āboli
  • 100 g cukura
  • 4 -5 olu baltumi
  • Citrona miziņa (sarīvēta)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Ceptu, atdzisušu, caur sietiņu izberztu ābolu mīkstumu samaisa ar cukuru un citrona miziņu.
  2. Olu baltumus saput, iecilā ābolu masā un rotā ar ievārījumu vai cepumiem.
  3. Var arī likt veidnē un cept cepeškrāsnī apmēram 15 - 20 min.
  4. Pasniedz ar putukrējumu tūlīt pēc cepšanas.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Vistas fileja ar skābeņu pildījumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas