Ābolu sambuks

Sastāvdaļas

  • 5 saldskābi āboli
  • 100 g cukura
  • 4 -5 olu baltumi
  • Citrona miziņa (sarīvēta)

Pagatavošana

1 min.
  1. Ceptu, atdzisušu, caur sietiņu izberztu ābolu mīkstumu samaisa ar cukuru un citrona miziņu.
  2. Olu baltumus saput, iecilā ābolu masā un rotā ar ievārījumu vai cepumiem.
  3. Var arī likt veidnē un cept cepeškrāsnī apmēram 15 - 20 min.
  4. Pasniedz ar putukrējumu tūlīt pēc cepšanas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi