Siera cepumi

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 700 g cepumu
  • 300 g siera #ins_quot#Holandes#ins_quot#
  • Sviests - 300 g
  • Univ.garšv.mais. - 1 tējk
  • Ķimenes - 1 tējk. vai sarkanā paprika - malta - tējk. gals
  • Ūdens 1 ēdamk
  • 1 olas dzeltenums
  • Milti - 400 g + 100 g
  • 1 ola

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu, un, ja vēlas, ķimenes vai maltu sarkano papriku. Saputotam sviestam pievieno miltus un smalki sarīvētu sieru,
    Sviestu saputo, tad tam pievieno ūdeni, olas dzeltenumu,  un...
  2. mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
    mīklu ātri samīca un noliek aukstumā uz 2 stundām uzbriest.
  3. Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izveltnē aukliņu, ko saloka kliņģerītī.
    Tad siera mīklu sadala lodītēs ~ 50 g svarā, no katras izvel...
  4. Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 1600-1800 C līdz gaiši dzeltenbrūnai krāsai. Siera kliņģerīši labi garšo pie tējas, kafijas, buljona.
    Kliņģerīšus pārsmērē ar olu un cep cepeškrāsnī pie 1600-1800...

Komentāri

Una 2013. gada 5. oktobris 14:06
Vai jācep režīmā ar vai bez ventilatoru?
zinukosaku 2013. gada 21. aprīlis 15:43
pelēki cepumi uz vecu radiatoru fona nerosina estgribu... :(
Laura 2012. gada 21. janvāris 20:42
Manai cepesh krasnij nemaz tadas temperaturas nava.):

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi