Raibie salāti ziemai

Sastāvdaļas

  • 400 gr.tomātu
  • 300 gr.gurķu
  • 100 gr.ziedkāpostu
  • 100 grpupiņu pākšu
  • 50 g.zirnīši
  • 50 g.puravu
  • Zaļumi
  • Pustējk.citronskābe
  • 5 ēdk.eļļa
  • Pārliešanai-1l.ūdens,2ēdk.sāls,1ēdk.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. tīrus tomātus sagriež šķēlītēs,gurķus nomizo,sagriež plānās ripiņās.ziedkāpostu galviņas sadala rozetēs un patur 1stundu sālsūdenī,pēc tam apvāra mīkstas.
  2. pupiņu pākstis apvāra sālsūdenī,tad strauji atdzesē.tīrās burkās dārzeņus liek kārtām,līdz trauks pilns(starpās ievieto sasmalcinātas dilles,pētersīļu lapiņas).dārzeņiem uzlej eļļu,uzber citronskābi,uzlej karstu ūdeni ar sāli un cukuru,pasterizē 30min.90grādu t.aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi