Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas bietes

Marinētas bietes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg biešu
  • 0.5 tējk. ķimeņu
  • Marinādei:
  • 50 -75 g cukura
  • 5 g sāls
  • 2 -3 krustnagliņas
  • 4 smaržīgie pipari
  • 2 lauru lapas
  • Kanēļa miza
  • 3-4 ēd. k. 9% etiķa
  • 1 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Vispirms vāra bietes, tad nomizo, sagriež ar robaino nazi (var parastu) vai rīvē rupjās rīvēs.
  2. Marinādei uzvāra ūdeni, pievieno garšvielas (izņemot etiķi,ķimenes), vāra 5-10 min.
  3. Tad izkāš caur sietu, tad pievieno etiķi.
  4. Sagatavotās bietes pilda burkās, pārkaisa ar ķimenēm un pārlej karstu marinādi.
  5. Pasterizē 85 grādu temperatūrā. 0,5l burkas-10 min., 1 l - 15 min.
  6. Aizvāko, ar vāciņu uz leju patur 1 stundu.

    Lai labi garšo!
    Aizvāko, ar vāciņu uz leju patur 1 stundu.

Lai labi garšo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas