Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolkūka pīļu pannā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Nomizoti un šķēlēs sagriezti āboli
  • Cukurs pārkaisīšanai
  • 3 ēdamkarotes sviests
  • 3 olas
  • 1 gl milti
  • 1 kārba kondensētā piena ar cukuru
  • ½ tējkarotes soda
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Samizo ābolus, tā lai pīļu panna ir līdz pusei. Pannas apakšā nelielās piciņās ieliek sviestu. Ber pannā ābolus. Pārber ar cukuru un uz 10-15 minūtēm liek cepeškrāsnī apcepties.
  2. Pagatavo mīklu.
  3. Olas sajauc ar iebiezināto pienu, miltiem un sodu. Pārlej apceptajiem āboliem un cep vēl apmēram 15 minūtes.
  4. Cepot pannai ir jāuzliek vāks. Gatavību pārbaida ar koka irbulīti. Pēc dažām minūtēm kūku izņem no pannas.
  5. Var pārkaisīt ar kanēli.
  6. Ābolu laikā ļoti garšīgs našķis.

Konditoreja un maize

Receptes.lv Iesaka
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes