Ābolu kronīši

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma antonovkas āboli
  • 1 tējk. cukura
  • Mīklai: 4 ēdamk. kviešu miltu
  • 2 olas
  • ½ glāze piena
  • 1 ēdamk. cukura
  • 3 ēdamk. salda krējuma
  • Tauki cepšanai
  • Pūdercukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, krējumu un daļu piena.
  2. Pievieno izsijātus miltus un veido vienmērīgu mīklu.
  3. Pievieno atlikušo pienu, samaisa un atstāj 30 min. ,lai uzbriest.
  4. Nomizo ābolus, izņem srdi, sagriež apmēram ½ cm biezās ripās un pārkaisa ar cukuru.
  5. Uzbriedušai mīklai pievieno stingrās putās saputotu olas baltumu.
  6. Sagatavotā mīklā iemērc uz dakšiņas uzdurtas ābolu ripiņas, liek sakarsētos taukos un cep dzelteni brūnas.
  7. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  8. Ābolu kronīšus pasniedz siltus ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi