Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu kronīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja lieluma antonovkas āboli
  • 1 tējk. cukura
  • Mīklai: 4 ēdamk. kviešu miltu
  • 2 olas
  • ½ glāze piena
  • 1 ēdamk. cukura
  • 3 ēdamk. salda krējuma
  • Tauki cepšanai
  • Pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru, krējumu un daļu piena.
  2. Pievieno izsijātus miltus un veido vienmērīgu mīklu.
  3. Pievieno atlikušo pienu, samaisa un atstāj 30 min. ,lai uzbriest.
  4. Nomizo ābolus, izņem srdi, sagriež apmēram ½ cm biezās ripās un pārkaisa ar cukuru.
  5. Uzbriedušai mīklai pievieno stingrās putās saputotu olas baltumu.
  6. Sagatavotā mīklā iemērc uz dakšiņas uzdurtas ābolu ripiņas, liek sakarsētos taukos un cep dzelteni brūnas.
  7. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  8. Ābolu kronīšus pasniedz siltus ar pienu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas