Sākums > Receptes > Zupas

Pupiņu zupa lauku gaumē

2005. gada 24. augusts
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. katlā uzvāra ūdeni,liek iekšā gaļu,vāra kamēr gaļa mīksta.tad izņem gaļu no katla.ieber iekšā sagrieztus burkānus,putraimus,vāra līdz mazliet mīksti,tad ieber iekšā sagrieztus kartupeļus,vāra gatavu.tad ieber iekšā iepriekš vārītas pupiņas,apceptus sagrieztus sīpolus,mazliet pavāra,pievieno sagrieztus gaļas gabaliņus,pēc garšas pievieno sāli un piparus,pieber sagrieztus zaļumus.galdā pasniedz ar krējumu.
2. p.s.ja negaršo putraimi,var nepievienot.šīs gaļas vietā var ņemt iepriekš sagrieztu un apceptu žāvētas cūkgaļas šķēlītes vai citu vārītu svaigu gaļu ar kauliem.
Uz augšu