Baltmaizes sacepums ar cidonijām

Sastāvdaļas

  • 150 g. cidoniju
  • 90 g. cukura
  • 200 g. nobriedušas baltmaizes
  • 200 g. piena
  • 2 olas
  • 10 g. sviesta
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Cidonijas sīki sasmalcina.
  2. Pārkaisa ½ cukura un atstāj iecukuroties.
  3. Baltmaizei nogriež garozu.
  4. Sagriež šķēlēs.
  5. Pārlej pienu,ļauj 30 min. uzbriest.
  6. Tad samaisa masā, pievieno cidonijas, cukuru, sakultas olas.
  7. Visu sajauc.
  8. Liek ar sviestu ietaukotā un ar rīvmaizi izkaisītā veidnē.
  9. Cep cepeškrāsnī vidējā siltumā 30-45 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi