Marinēta vista žāvēšanai, cepšanai

Sastāvdaļas

  • Vista - 1 gab. vai labāk stilbi
  • Marinādei - 1 tk. sāls
  • 2 tk. cukurs
  • 1 tk. citronskābe
  • 2 lielas ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistu vai stilbiņus, vai.... ierīvē ar sāls,cukura, citronskābes un izspiestu ķiploku maisījumu.
  2. Pēc tam liek traukā zem sloga uz 24 stundām.
  3. Tad žāvē, vai cep....
  4. Visgaršīgākā ir ādiņa, jo tā iznāk kraukšķīga.

Komentāri

Māra 2014. gada 26. jūnijs 13:07
Pieliku ķimenes , zem sloga turēju 3 diennaktis, aukstā pagrabā, jo man bija saldētas vistas.
Kūpinājām 6 st.- rezultāts- gardas, sulīgas marinētas , kūpinātas vistas.
Arta 2010. gada 6. septembris 18:02
Kaut vai biju paturējusi tikai dažas stundas, cepu cepeškrāsni un sanāca ļoti garšigi.
ilze 2009. gada 18. septembris 09:21
tiešām iznāk ļoti ,ļoti garšīgi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi