Ābolu biezenis bez cukura neābolu gadam

Sastāvdaļas

  • Jebkuri āboli
  • Ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ābolus nomizo, sagriež gabaliņos
  2. Katlā ielej nedaudz ūdeni, ieber ābolus, sutina kamēr āboli izšķīduši un biezenis sabiezējis
  3. Sapildi 3 l burkās un kārtīgi pasterizē 90 grādos 60 min.
  4. Biezenis stāvēs gadiem, ja vajag.
  5. Āblou negadā ņem , liec klāt brūklenes vai dzērvenes , cukuru un vāri zapti bez bēdām un par brīnumu draudzenei, ka tev ābolu negadā ir jauka ābolu zapte.

Komentāri

diana 2009. gada 25. augusts 12:18
Vai bez pasterizesanas aboli stavees???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi