Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
Profila foto
Andris Plivna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss labi,beidziet cepties:)))Kāpēc jaizsaka sava kritika,ja par viedokli tik pievienot!Man piemēram šī pievienotā recepte,ir tas ko meklēju,var katrs papildināt ka vēlas-bet bez kritikas!!!Vai tad Jūs tiešām nemākat komunicēt,jeb ar dauņu slimibu esat????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Oskars Kursitis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Es ienācu paskatīties vai pareizi atceros kā taisa vienkāršu aknu mērci.
Ko arī atradu. Taču zinātkāres vadīts nolēmu paskatīties ko citi saka. Un nolēmu pateikt lielu paldies Dacei par foršu recepti.
Jo no pirmajiem trīs "Šefpavāru" komentāriem es sapratu cik stiprai jābūt Dacei lai dalītos ar recepti un neņemt vērā citu viedokļus.
Atgadījums citiem. Arī ūdeni cilvēki vāra katrs pa savam.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
Profila foto
Vilnis Salzemnieks
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss būtu labi, tikai viens bet, eļļas vietā aknām lietot labāk sviestu un pat nežēlot. Vispār pārāk daudz lietojam eļļu bez domāšanas. Saldais vai skābāis krējums, gaumes jautājums. Abi labi. Bet par vegetām un buljona kubiņiem labāk būtu kaunējušies runāt.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Daniela Supere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Haha! Nu vegetā tik tiešām nav nekā veselīga, bet atļaušos piebilst, ka pavāri arī sāli lieto un dažādus garšas pastiprinātājus(ne tos veselīgākos), tā, diemžēl, ir daudzviet, arī labos restorānos, uzskatu. Ja gribam veselīgi, tad jāmeklē pašiem alternatīvas un ēst vajadzētu tikai pašgatavoto savādāk, nedod Dievs, saindēsieties! Pirms izsakāt pretīgus komentārus par citiem, parūpējaties par sevi. Uzskatu, ka savs viedoklis ir jāpasniedz pieklājīgāk!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
astere
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
lieliska recepte, BET, neliku nekādu vegetu bet gan sali un maltos piparus.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ilze- kas tad Jūs par pavāru, ja atbalstāt un, acīmredzot, pati lietojat Vegetu! :))
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Piena/udens vieta pievienoju saldo krejumu!Viegla, garsiga receptite!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
viktorija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
recepte vienkarsi super tik garsigi sanaca es vel klat liku adziku
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Reizem jaunajam saimniecēm noder tās vienkāršās receptes. No vienkāršām lietām sākas sarežģītās!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Ilze
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ka pavars varu teikt, ka si ir pati vieglaka aknu merces pagatavosana un, protams, ari ljoti garsiga!!! Sis merces pagatavosanai nav daudz javelta laika!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes