-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pildīts Ziemassvētku tītars
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 tītars
-
250 g maltas gaļas
-
1 citrons
-
5 grauzdētas maizes šķēles
-
3 olas
-
1 sīpols
-
1 tējk. salviju
-
2 ēd. k. margarīna
-
1 ēd. k. tomātu biezeņa
-
1.5 ēd. k. saldās paprikas
-
1 ēd. k. sakapātu pētersīļu
-
1 tējk. cietes
-
Pipari
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
-
Sagatavotu tītaru apziež ar citronu sulu, ierīvē ar sāli.
-
Grauzdētās maizes sagriež kubos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
-
Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
-
Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
-
Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30 min foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs