Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts Ziemassvētku tītars

Pildīts Ziemassvētku tītars

FOTO: Una

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • 1 tītars
  • 250 g maltas gaļas
  • 1 citrons
  • 5 grauzdētas maizes šķēles
  • 3 olas
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. salviju
  • 2 ēd. k. margarīna
  • 1 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 1.5 ēd. k. saldās paprikas
  • 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu
  • 1 tējk. cietes
  • Pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagatavotu tītaru apziež ar citronu sulu, ierīvē ar sāli.
  2. Grauzdētās maizes sagriež kubos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
  3. Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
  4. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
    Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē...

    FOTO: Una

  5. Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30 min foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.

    Lai labi garšo!
    Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30...

    FOTO: Una

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas