Pildīts Ziemassvētku tītars

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

8 porcijas
  • 1 tītars
  • 250 g maltas gaļas
  • 1 citrons
  • 5 grauzdētas maizes šķēles
  • 3 olas
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. salviju
  • 2 ēd. k. margarīna
  • 1 ēd. k. tomātu biezeņa
  • 1.5 ēd. k. saldās paprikas
  • 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu
  • 1 tējk. cietes
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

100 min.
  1. Sagatavotu tītaru apziež ar citronu sulu, ierīvē ar sāli.
  2. Grauzdētās maizes sagriež kubos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salvijas, piparus, sāli un pētersīļus.
  3. Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj.
  4. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru.
    Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē...
  5. Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30 min foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.

    Lai labi garšo!
    Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī 3 stundas. Pēdējās 30...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi