Ogu bezē sapnis

2005. gada 18. augusts
Foto: Depositphotos.com
Salds bezē un putukrējums lieliski sader ar skābenām ogām - garšas izlīdzsvarojas.
Pagatavošana
80 min
1. Tīrā un sausā traukā saputo olu baltumus. Pievieno pusi no cukuradaudzuma un puto, līdz iegūst cietas putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā atlikušo cukuru.
2. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru.No iegūtās masas veido 4 apaļas kūciņas.
3. Cep cepeškrāsnī 125C apmēram 50 minūtes. Bezē kūciņām jābūt trauslām un sausām.
4. Stingri saputo saldo krējumu.
5. Vajadzības gadījumā ogas notīra un noskalo.
6. Bezē kūciņas vidū ieber mazliet ogu, pārklāj putukrējumu. Rotā ar atlikušajām jāņogām un mellenēm.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu