Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Mandeļu piparkūkas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g brūnā cukura
  • 100 g sviesta
  • 30 g samaltu mandeļu
  • 1 ola
  • 250 g kviešu miltu
  • Pustējkarote kanēļa
  • šķipsniņa krustnagliņu pulvera
  • 1 citrona miziņa
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu mandeļu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā sajauc cukuru, sviestu, miltus, garšvielas, samaltās mandeles un samīca piparkūku mīklu. Mīklu vismaz stundu atdzesē ledusskapī, tad izveltnē puscentimetru biezā kārtā un izspiež apaļas piparkūkas. Piparkūkas liek pannā uz cepamā papīra, to virsu noziež ar sakultu olas dzeltenumu un pārkaisa ar sasmalcinātām mandelēm. Cep 20 minūtes 170 grādu temperatūrā.
Receptes.lv Iesaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas