Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Putukrējums ar cepumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g saldā krējuma
  • 100 g ābolu biezeņa
  • 7 -8 cepumi
  • 100 g piena
  • 2 ēd .k. aveņu ivārijuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo putukrējumu
  2. Vienu trešdaļu atstāj rotājumam. Atlikušo
  3. putukrējumu sajauc ar ābolu biezeni.
  4. Saldā ēdiena traukā liek salauzītus cepumus.
  5. Pārlej ar pienu un pagaida,līdz cepumi kļūst
  6. mīksti.
  7. Uz cepumiem liek putukrējuma un ābolu
  8. biezeņa maisījumu.Rotā ar atlikušo putu-
  9. krējumu un aveņu ievārījumu.
  10. Pirms pasniegšanas uz brīdi ievieto ledus-
  11. skapī. LAI LABI GARŠO!!!!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cepta marinēta līdaka

Cepta marinēta līdaka

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas