Putukrējums ar cepumiem

Sastāvdaļas

  • 300 g saldā krējuma
  • 100 g ābolu biezeņa
  • 7 -8 cepumi
  • 100 g piena
  • 2 ēd .k. aveņu ivārijuma

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo putukrējumu
  2. Vienu trešdaļu atstāj rotājumam. Atlikušo
  3. putukrējumu sajauc ar ābolu biezeni.
  4. Saldā ēdiena traukā liek salauzītus cepumus.
  5. Pārlej ar pienu un pagaida,līdz cepumi kļūst
  6. mīksti.
  7. Uz cepumiem liek putukrējuma un ābolu
  8. biezeņa maisījumu.Rotā ar atlikušo putu-
  9. krējumu un aveņu ievārījumu.
  10. Pirms pasniegšanas uz brīdi ievieto ledus-
  11. skapī. LAI LABI GARŠO!!!!

Komentāri

liene 2012. gada 20. marts 16:46
loti gribas pagarsot!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi