Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti kabači ar malto gaļu un griķiem

Pildīti kabači ar malto gaļu un griķiem

FOTO: Shutterstock.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 liels kabacis
  • 1 glāze/s griķu
  • 500 g maltas gaļas
  • 2 tomāti
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Pētersīļu lapas
  • Siers pēc garšas
  • Skāba krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē.
  2. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas, sakapāti pētersīļi, ķiploki un sasmalcināti tomāti.
  3. Kabaci pārgriež gareniski uz pusēm un izdobj. Liek cepešpannā, iekšā liekot pildījumu, pārkaisa ar sieru.
  4. Cep līdz 180 grādiem iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 25-30 minūtes. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem, pasniedz ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābenes bez sāls ziemai

Skābenes bez sāls ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas