Pildīti kabači ar malto gaļu un griķiem

Sastāvdaļas

  • 1 liels kabacis
  • 1 glāze/s griķu
  • 500 g maltas gaļas
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Baziliks

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē.
  2. Sajauc ar maltu gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Kabaci nomizo un sagriež 1 cm biezās šķēlēs, kuras izdobj. Tos kārto cepešpannā, vidū karam liekot gaļas masu.
  4. Pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa sakapātu baziliku un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi