Pildīta paprika ar griķiem un malto gaļu

Pildīta paprika ar griķiem un malto gaļu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 kg papriku
  • 1 glāze/s griķu
  • 500 g maltas gaļas
  • 3 tomāti
  • 2 ēd. k. skāba krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles
  • Ūdens

Pagatavošana

80 min.
  1. Novāra griķus un atdzesē.
  2. Sajauc griķus ar malto gaļu, kam pievienots sāls, pipari pēc garšas un skābs krējums.
  3. Paprikai nogriež "vāciņu" (to saglabā) iztīra un iemērc verdošā ūdenī. Pilda ar gaļas masu. Liek atpakaļ "vāciņu".
  4. Papriku kārto cepešpannā, apkārt apliek sagrieztus tomātus, pārlej ar verdošu ūdeni, pārkaisa dilles un cep 200 grādos cepeškrāsnī 40 minūtes.

    Labu apetīti!
    Papriku kārto cepešpannā, apkārt apliek sagrieztus tomātus,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi