Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Biezpienkūka ar aprikozēm

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna
  • 30 g cukura
  • 200 g miltu
  • 30 ml ūdens
  • 300 g biezpiena
  • 3 olas
  • 50 g cukura
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. kukurūzas cietes
  • 200 ml konjakā (100 ml) uzbriedinātu žāvētu aprikožu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kūkas cepšanai izmanto 28 cm diametra tortes veidni. No margarīna, cukura, ūdens un miltiem izveido irdenu smilšu mīklu un izklāj veidnes apakšu. Sakuļ olas ar cukuru. Iemaisa biezpienu un krējumu. Pievieno cieti. Beigās iecilā aprikozes ar konjaku. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Pamatni cep 10 minūtes. Tad uzlej biezpiena maisījumu un cep vēl 35 minūtes. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti – vai nelīp?
Receptes.lv Iesaka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas