Krāsainie rīsi

Sastāvdaļas

  • 100 g gargraudu rīsu
  • 150 g liesa šķiņķa vai vistas
  • 1 sīpols
  • 200 g smalki saēvelēta kāposta vai ķīniešu kāposta
  • 1 konservēta ananāsa šķēle
  • 50 g vārītas garneles
  • 1 tējk. sarkano piparu
  • 1.5 tējk. karija
  • 2 tējk. sojas mērces
  • 1 ēdamk. augu eļļas

Pagatavošana

45 min.
  1. Rīsus novāra. Gaļu sagriež nelielos kubiņos un apcep uz pannas. Pievieno kariju un piparus un sautē uz nelielas uguns, pēc nepieciešamības pielejot mazliet ananāsu sulas. Atsevišķi apcepiet sīpolus un kāpostus, pārlejot ar sojas mērci un pievienojot sakapātu ķiploku – apm. 10 min. Visu labi samaisa un dekorē ar ananāsa gabaliņiem un garnelēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi