Sardeli sagriež šķēlītēs, sīpolu mazos gabaliņos un liek uz pannas apcepties.
Olas iesit trauciņā, pievieno garšvielas, ūdeni un sakuļ, tā, lai baltums un dzeltenums veidotu kopīgu masu.
Garšvielas pievieno nedaudz (pēc garšas). Var izmantot tikai citronpiparus vai melnos piparus. Sāli var aizstāt ar kādu citu sāli saturošu garšvielu maisījumu.
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri