Pikantās gailenes

Sastāvdaļas

  • 2 l gaileņu
  • 3 tējk. sāls
  • 100 ml ūdens
  • 2 sīpoli
  • 4 krustnagliņas
  • 12 baltie pipari
  • Neliels kanēļa mizas gabaliņš
  • 1 lauru lapa
  • Marinādei: 300 ml spirta etiķa
  • 600 ml ūdens
  • 300 g cukura

Pagatavošana

25 min.
  1. Gailenes notīra, lielākās sagriež un liek katlā. Uzkaisa 1 tējk. sāls, pielej ūdeni un 15 min. vāra uz lēnas uguns. Nolej ūdeni un gailenes liek burkā pamīšus ar sīpolu ripiņām, atlikušo sāli un garšvielām. Uzvāra marinādi un atdzesē to, lej uz sēnēm un burku aizvāko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi