Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pikantās gailenes

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 l gaileņu
  • 3 tējk. sāls
  • 100 ml ūdens
  • 2 sīpoli
  • 4 krustnagliņas
  • 12 baltie pipari
  • Neliels kanēļa mizas gabaliņš
  • 1 lauru lapa
  • Marinādei: 300 ml spirta etiķa
  • 600 ml ūdens
  • 300 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Gailenes notīra, lielākās sagriež un liek katlā. Uzkaisa 1 tējk. sāls, pielej ūdeni un 15 min. vāra uz lēnas uguns. Nolej ūdeni un gailenes liek burkā pamīšus ar sīpolu ripiņām, atlikušo sāli un garšvielām. Uzvāra marinādi un atdzesē to, lej uz sēnēm un burku aizvāko.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas