Dāņu alus zupa

Sastāvdaļas

  • 1 l gaišā alus
  • ½ krūze ūdens
  • 1 krūze saldā krējuma
  • Cukurs
  • Citrona miziņa
  • 3 šķēles baltmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Baltmaizi sagriežam gabaliņos un aplejam ar ½ l alus, sajauktu ar ūdeni. Dažas stundas mērcējam, vāram apmēram 20 minūtes un izspiežam caur sietu. Putriņai pievienojam atlikušo alu un vāram uz lēnas uguns. Pieliekam cukuru, citrona miziņu, krējumu un pasniedzam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi