Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Alus zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 l liellopa buljona (var izmantot buljona kubikus)
  • 0.5 l alus
  • 1 karote cukura
  • Sāls
  • 0.2 l krējuma
  • 1 karote smalko miltu un mannas
  • 1 olas dzeltenums
  • Bieza šķiņķa šķēle
  • 1 veģis
  • Karote sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Buljonam pielejam alu, piemetam cukuru un sāli, brīdi pavārām. Krējumā iemaisām smalkos miltus un mannu un, pastāvigi maisot, lejam klāt buljonam ar alu. Zupu pavāram un tajā ielejam sakultu olas dzeltenumu un pieliekam salmiņos sagrieztu šķiņķi. Pasniedzot katrā porcijā ieliekam kubiciņos sagrieztu un sviestā apceptu baltmaizi. Piedzeram alu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas