Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta vista ar apelsīniem

Cepta vista ar apelsīniem

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1-1.5 kg veselas vistas
  • 2 ēd. k. šķidra medus
  • 4 ēd. k. sinepju pulvera
  • 3 notīrīti un uz pusēm pārgriezti apelsīni
  • 2 ēd. k. olīveļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200C. Ievieto vistu cepešpannā.
  2. Samaisa medu un sinepes. Rūpīgi iesmērē vistai zem ādas un nedaudz pa virsu.
  3. Izspiež apelsīniem sulu, atlikušo mīkstumu nedaudz sasmalcina un kārto apkārt vistai. Apšpricē ar eļļu.
  4. Cep cepeškrāsnī 50 min., laiku pa laikam apslakot ar izdalāmo sulu. Gadījumā, ja vistas āda sāk piedegt, pārklāj ar foliju. Izņem no cepeškrāsns, ietin folijā un, pirms pasniegšanas ļauj 10 min. pastāvēt.

    Labu apetīti!
    Cep cepeškrāsnī 50 min., laiku pa laikam apslakot ar izdalām...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas