Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Puķkāposta krēmzupa

Puķkāposta krēmzupa

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sīpols
  • 1 vidēji liela puķkāposta galviņa
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Sāls pēc vajadzības
  • Garšaugi
  • 250 ml saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Uzvāra ūdeni, tajā izšķīdina sāli, pievieno kaltētus garšaugus, sakapātas dilles un pētersīļus.
  2. Pievieno klāt sasmalcinātu sīpolu un mazos ķekariņos sadalītu puķkāpostu - vāra 15 minūtes.
  3. Dažas puķkāposta ķekariņus izvārītus izņem no katliņa un atliek malā.
  4. Pēc tam pievieno saldo krējumu, sablenderē.
  5. Pasniedz zupu, dekorējot ar dažiem puķkāposta ķekariņiem un zaļumiem.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas