Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Uz restēm ceptas zivis

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg iztīrītu, nomazgātu, nosusinātu zivju
  • Viena glāze miltu
  • Sāls
  • Citrona sula vai etiķis
  • 100 g ar sviestu sajauktas eļļas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Zandartu, sīgas vai citas zivis sagriež gabalos, apsāla, pārslaka ar citrona sulu, apviļā miltos, iemērc sviesta un eļļas maisījumā, cep uz restēm (uz oglēm). Cepšanas laikā zivis reizēm ieziež ar kausētu sviestu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemeņu pudiņš

Zemeņu pudiņš

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas