Pildītas olas

Sastāvdaļas

  • 160 g jūras kāpostu salātu “Sahalīna”
  • 40 g siera “Holandes”
  • 8 vārītas olas
  • 200 -250 g majonēzes “Maigums”
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Pētersīļi vai dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Olas dzeltenumus un jūras kāpostus sasmalcina, pievieno sarīvētu sieru, sāli, melnos piparus, majonēzi un samaisa. Sagatavoto masu pilda olas baltumā. Dekorē ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi