Sākums > Receptes > Salāti

Pupiņu salāti ar rupjmaizes grauzdiņiem

2005. gada 5. augusts
Foto: Shutterstock.com
Vārītas vai konservētas pupiņas - tas lai paliek tavā ziņā. Bet kas svarīgi - salāti ēdami tūlīt pēc pagatavošanas, kamēr maizīte vēl kraukšķīga un salātos izbaudāmas visas tekstūras.
Pagatavošana
30 min
1. Rupjmaizi sagriež gabaliņos un apcep eļļā, vēl karstu ierīvē ar ķiploku, tad liek uz salvetes, lai notek liekā eļļa.
2. Sasmalcina pētersīļus. Sarīvē vai sagriež gabaliņos sieru. Ber pie pupiņām.
3. Kad maize atdzisusi, sagriež gabaliņos, pievieno pārejām sastāvdaļām.
4. Visu sajauc ar nelielu daudzumu majonēzes un papildina ar sāli un pipariem pēc garšas.

Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu