Ar citronskābi pasterizēti gurķi

Sastāvdaļas

  • 1.5 ūdens 1,5l
  • Sāls 2ēdk
  • Cukurs3ēdk
  • 1.5 citronskābe 1,5tējk
  • Garšvielas marinādei 3ēdk
  • Ķiploka daiviņas 2
  • Gurķi

Pagatavošana

20 min.
  1. tīrā burkā ieber garšvielas,ieliek sagrieztas škēlītes ķiplokus,kārto gurķus.katlā ūdeni vāra,ieber sāli un cukuru.kad ūdens vārās,noslēdz uguni,uzmanīgi ieber citronskābi,samaisa.ielej marinādi burkās.pasterizē kamēr gurķi maina krāsu,noņem no katla,aizvāko.ar vāciņu uz leju lai atdziest.šī recepte dota vienai 3l burkai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi