Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Olu ēdiens “benedikts

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 1 ēdamkarote sarīvēta siera
  • 2 šķēlītes apceptas maizes
  • Mazliet sviesta
  • 1 tomāts
  • 1 glāze deserta vīna
  • 2 šķēles speķa
  • 2 pipari, sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Saldo krējumu, olu dzeltenumus, sieru un vīnu sabiezina tvaika peldē, nepārtraukti maisot; pieber piparus un sāli. No olām pagatavo 4 vēršacis. Apcep 4 šķēlītes speķa un daiviņas sagrieztu tomātu. Maizes šķēlītēm uzziež mazliet sviesta un vēršaci. Pārlej ar mērci, kas pagatavota tvaika peldē un tūlīt liek galdā.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas