Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Asā gulaša zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopa lāpstiņas
  • 2 ēdamk. augu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 ēdamk. tomātu pastas
  • 200 ml sarkanvīna
  • 1 l gaļas buljona
  • Malti sarkanie pipari
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 peperoni
  • Malti melnie pipari, sāls
  • Ēdamk. niedru cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelītēs, apcep katliņā sakarsētā augu eļļā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sakapātus ķiplokus un cep, līdz sīpoli kļūst zeltaini. Pievieno tomātu pastu un vīnu, tad buljonu, sagrieztu papriku, peperoni, sāli, cukuru un piparus. Vāra apmēram 70 minūtes uz lēnas uguns.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas