Asā gulaša zupa

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopa lāpstiņas
  • 2 ēdamk. augu eļļas
  • 2 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 3 ēdamk. tomātu pastas
  • 200 ml sarkanvīna
  • 1 l gaļas buljona
  • Malti sarkanie pipari
  • 2 sarkanās paprikas
  • 2 peperoni
  • Malti melnie pipari, sāls
  • Ēdamk. niedru cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelītēs, apcep katliņā sakarsētā augu eļļā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, sakapātus ķiplokus un cep, līdz sīpoli kļūst zeltaini. Pievieno tomātu pastu un vīnu, tad buljonu, sagrieztu papriku, peperoni, sāli, cukuru un piparus. Vāra apmēram 70 minūtes uz lēnas uguns.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas