Morgalviņas

Sastāvdaļas

  • 15 olu baltumi
  • 8 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 250 g miltu citrona miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu baltumus saputo, tad pievieno 100 g cukura un atkal saputo, pēc tam pievieno atlikušo cukuru un saputo. Dzeltenumiem pieliek nepilnu ēdamkaroti miltu un izmaisa, tad pievieno saputotos olu baltumus, piesijā miltus un pierīvē citrona miziņu, visu viegli samaisa. Uz pannas liek cepamo papīru un virsū spiež nierveidīgas figūriņas, cep mērenā krāsnī 15-20 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi