Teļa gaļas un dārzeņu sautējums

Teļa gaļas un dārzeņu sautējums
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa gaļas
  • 1/2 vidējas kāpostgalvas
  • 7 kartupeļi
  • 3 lieli burkāni
  • 200 g sīpola
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti pipari
  • 2 lauru lapas
  • Ūdens
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos kubiciņos. Liek apcepties traukā, kurā gatavos sautējumu.
  2. Kad gaļa ir gandrīz gatava, pielej nedaudz ūdens un pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, tad pēc kāda laika - kāpostu, vēl pēc brīža sagrieztus kartupeļus un sakapātus sīpolus.
  3. Lai būtu garšīgāk, pievieno lauru lapas, svaigi maltus piparus un sāli pēc garšas. Sautē, līdz gaļa pavisam mīksta un dārzeņi gatavi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Vilnis Salzemnieks 2017. gada 1. aprīlis 20:57
To Dzīvnieks
1. Iemācies lasīt vai arī nopērc brilles.
2. Var arī neliet ūdeni jo gan gaļā gan dārzeņos tā ir gana un uz lēnas uguns un zem vāka šmorēsies ka prieks.
Dzīvnieks! 2009. gada 22. septembris 19:48
Kas tad ūdens nav jālej? Kamā tas viss sautējas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi