Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas un dārzeņu sautējums

Teļa gaļas un dārzeņu sautējums

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g teļa gaļas
  • 1/2 vidējas kāpostgalvas
  • 7 kartupeļi
  • 3 lieli burkāni
  • 200 g sīpola
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti pipari
  • 2 lauru lapas
  • Ūdens
  • Taukvielas cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļu sagriež nelielos kubiciņos. Liek apcepties traukā, kurā gatavos sautējumu.
  2. Kad gaļa ir gandrīz gatava, pielej nedaudz ūdens un pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, tad pēc kāda laika - kāpostu, vēl pēc brīža sagrieztus kartupeļus un sakapātus sīpolus.
  3. Lai būtu garšīgāk, pievieno lauru lapas, svaigi maltus piparus un sāli pēc garšas. Sautē, līdz gaļa pavisam mīksta un dārzeņi gatavi.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas