Krējuma vista

Sastāvdaļas

  • Vista, sagriezta gabalos
  • 1 ēd. k. sviests
  • 1 sīpols
  • ½ ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. milti
  • 2 glāzes vistas buljons
  • 250 g. skāba krējuma
  • 3 olas dzeltenumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Izkausē sviestu katliņā, tad apcep tajā sīpolus sakapātus un vistas gabalus. pievieno miltus un sāli. Samaisa. Kad sīpoli brūngani, pievieno buljonu un vāra uz mazas liesmas aptuveni 40 min.
  2. bļodā pievieno krējumu un olas dzeltenumus, mazliet vistas buljonu un kārtīgi samaisa. Tad pievieno bļodas saturu katliņam, kur gatavojās vista un maisa. Pasniedz uzreiz pirms krējums sācis vārīties.
  3. pasniedz ar kartupeļiem, rīsiem.
  4. Lai Jums labi garšo!

Komentāri

normunds 2009. gada 1. oktobris 15:25
izklausās gardi. šovakar pamēģināšu pie rīsiem.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi