-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vīnā marinēts šašliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Cūkgaļas šķiņķis
-
Tumšā sojas mērce
-
Saldais vīns
-
Sāls
-
Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
100 min.
-
Cūkas šķiņķi sagriež šķēlēs, pārkaisa ar garšvielām un nedaudz sāls.
-
Katru gabaliņu apsmērē ar sojas mērci. Atstāj ievilkties apm. 30 min.
-
Liek traukā, pārlej ar vīnu. Ja vīns nav salds, pieber nedaudz cukuru. Atstāj kādu stundu iemarinēties.
-
Cep uz grila, bet var arī uz pannas.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs