Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Auzu pārslu putra

Auzu pārslu putra

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Auzu pārslas (pilngraudu)
  • Piens
  • Rozīnes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Katliņā uzvāra pienu, ieber sauju rozīņu (pēc garšas dzeltenās vai tumšās).
  2. Pieber auzu pārslas, vāra ~ 5 min., ļauj vēl uzbriest.
  3. Putru lej traukos un pasniedz, uzkaisot vēl rozīnes.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Sendvičs ar bekonu, čedaras sieru un gurķu mērci

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas