Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīti pipari

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 pipari
  • Maltā gaļa (ap 1/2 kg)
  • 3 ēdamkarotes rīsu (apvārīti 10min, pusgatavi)
  • 1 -2 sagriezti sīpoli
  • Sāls, pipari, garšvielas
  • Krējums - 2 ēdamkarotes
  • Tomātu mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Maltai gaļai pievieno klāt apceptos sīpolus un pieliek rīsus, sāli, piparus. Paprikām izgriež sēklotnes, noplaucē verdošā ūdenī (3 min.), tad pilda ar sagatavoto masu, liek katliņā stāvus, pielej ūdeni, pieber nedaudz "Univ.garšv.mais." un sautē uz mazas liesmiņas apmēram 50 minūtes. Beigās ūdenim, kurā sautējās paprikas, pielieku krējumu un tomātu mērci, pavāru, tad bišku iebiezinu ar aukstā ūdenī atšķaidītiem miltiem, un gatavs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas