Cūkgaļa ar korejiešu burkāniem

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkgaļas
  • 100 g korejiešu burkānu
  • 2 nelieli sīpoli
  • 50 g jebkura siera
  • 150 g majonēzes
  • 1 neliela buntīte kinzas un diļļu
  • 10 olīvas
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 300 ml piena

Pagatavošana

127 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, kuras kārtīgi izklapē un apm. 2 stundas izmērcē pienā, kuram pievienota sāls, pipari un ķiploki.
  2. Tad apcep un izkārto cepešpannā.
  3. Uz gaļas kārtās liek apceptus sīpolus, korejiešu burkānus, rīvētu sieru, sakapātu kinzu un dilles un dekorēšanai arī olīvas.
  4. Zigzaglīnijām pārlej ar majonēzi un cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi