Biezpiena cepumiņi

2005. gada 24. jūlijs
Foto: Lilita Ābelīte
Pagatavošana
40 min
1. Sagatavo visas sastāvdaļas.
2. Margarīnu, biezpienu miltus sajauc viendabīgā mīklā.
3. Samīca, ieliek ledusskapī.
4. Pēc pusstundas izņem no ledusskapja un atkal samīca. Tā atkārto vēl 3 reizes.
5. Izveido desu, sagriež gabaliņos. No gabaliņa izveido pankūku. Vienu pusi pamērcē cukurā. Pārloka uz pusēm, pamērcē cukurā. Vēlreiz pārloka uz pusēm un pamērcē cukurā.
6. Pannu iesmērē un liek cepties cepeškrāsnī.
Cepumus uz pannas liek uz tās puses, kur nav cukura.
Cep zeltainus.

Lai labi garšo!
Uz augšu