Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Anšovu un reņģu veltnīši

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg reņģu vai 600 g filejas
  • 1 kārba “Anšovi garšvielu uzlējumā ar eļļu”
  • Saišķītis maurloku
  • Saišķītis diļļu
  • 2 ēdamk. sinepju
  • 150 g saldā krējuma
  • 1 /2 ēdamk. rīvmaizes
  • Sāls, pipari
  • Muskatrieksts
  • Anīss - 1 ēdamkarote
  • Kanēlis - 2 naža gali
  • Ola pārziešanai rieksti pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Veselas reņģes iztīra un filē, ātri noskalo. Sasmalcina anšovus un maurlokus, samaisa. Liek uz reņģu filejām, saritina veltnīšos. Veltnīšus liek cepamajā traukā. Sinepes un krējumu samaisa ar sasmalcinātām dillēm. Ja vajadzīgs, pievieno sāli un piparus. (Atcerieties, ka anšovi var būt ļoti sāļi). Maisījumu lej uz veltnīšiem, pārkaisa ar rīvmaizi. Veltnīšus cep krāsnī 225 C 20-25 minūtes. Pasniedz ar mundierī vārītiem kartupeļiem, grauzdiņiem vai sausmaizītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Cūkgaļas-kokosa iesmiņi ar ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas