Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemeņu ķīselis ar baltvīnu un biezpiena krēmu

Zemeņu ķīselis ar baltvīnu un biezpiena krēmu

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķīselim:
  • 250 g zemeņu
  • 1 pudele baltvīna
  • 1/2 glāze/s zemeņu sīrupa
  • 2 tējk. želatīna
  • 1 vaniļas standziņa
  • 1 kanēļa miziņa
  • Biezpiena krēmam:
  • 200 g biezpiena
  • 100 ml saldā krējuma (35%)
  • Cukurs pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vīnu ar kanēļa miziņu un vaniļas standziņu uzvāra un atdzesē.
  2. Pievieno sīrupu, ūdenī izmērcētu un izkausētu želatīnu, zemenes - visu kārtīgi samaisa. Brīdi patur ledusskapī.
  3. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā. Iemaisa biezpienā.
  4. Deserta glāze lej ķīseli, pa virsu liek biezpiena krēmu. Dekorē ar rīvētu šokolādi, augļiem un piparmētru.

    Lai labi garšo!
    Deserta glāze lej ķīseli, pa virsu liek biezpiena krēmu. Dek...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas