Zemeņu ķīselis ar baltvīnu un biezpiena krēmu

Zemeņu ķīselis ar baltvīnu un biezpiena krēmu
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Ķīselim:
  • 250 g zemeņu
  • 1 pudele baltvīna
  • 1/2 glāze/s zemeņu sīrupa
  • 2 tējk. želatīna
  • 1 vaniļas standziņa
  • 1 kanēļa miziņa
  • Biezpiena krēmam:
  • 200 g biezpiena
  • 100 ml saldā krējuma (35%)
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vīnu ar kanēļa miziņu un vaniļas standziņu uzvāra un atdzesē.
  2. Pievieno sīrupu, ūdenī izmērcētu un izkausētu želatīnu, zemenes - visu kārtīgi samaisa. Brīdi patur ledusskapī.
  3. Saldo krējumu ar cukuru sakuļ putukrējumā. Iemaisa biezpienā.
  4. Deserta glāze lej ķīseli, pa virsu liek biezpiena krēmu. Dekorē ar rīvētu šokolādi, augļiem un piparmētru.

    Lai labi garšo!
    Deserta glāze lej ķīseli, pa virsu liek biezpiena krēmu. Dek...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi