Bezglutēna cepumi

Sastāvdaļas

  • 0.3 glāze(0,3l ) kukurūzas putraimu
  • 2 olas
  • 1 /3 glāzes cukura
  • Šķipsniņa sāls
  • Mazliet ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Kukurūzas putraimus kafijas dzirnaviņās samaļ ,līdz tie kļūst kā milti.Olu sakuļ ar cukuru un sāli, tad iejauc olā iegūtos kukurūzas miltus,ūdeni pievieno pēc vajadzības, masai jābūt tādai, lai to varētu ar karoti uzlikt uz plāts , un tā neizplūstu.Liek cepeškrāsnī un cep ~15 minūtes.Labu apetīti!

Komentāri

Kristine 2013. gada 13. janvāris 23:37
Veikalā pirktos parastos nezinkādās dzirnavās maltos kukurūzas putraimus par bezglutēna uzskatīt tomēr nevar.
Nedodiet tos celiakijas slimniekiem, īpaši bērniem!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi