Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Biezpiena-kartupeļu plācenīši ar zaļumiem

Biezpiena-kartupeļu plācenīši ar zaļumiem

FOTO: Anita Eglīte

Biezpiena masai pievienojot kartupeļu biezputru un zaļumus, sanāks gardi un sulīgi sāļie biezpiena plācenīši, kas izcili garšo ar vēsu skābo krējumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 300 g kartupeļi vai kartupeļu biezputra
  • 2 ēd. k. miltu
  • 2 olas
  • Sāls pēc garšas
  • Sīpolloki, dilles pēc garšas
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Kartupeļus novāra ar visu mizu, karstus nomizo, saspaida viendabīgā masā. Kartupeļu vietā var izmantot arī kartupeļu biezputru, kas palikusi pāri no iepriekšējās ēdienreizes.
  2. Kartupeļiem pievieno ar dakšu samīcītu biezpienu, miltus, olas, sāli, kapātus zaļumus un kārtīgi izmīca.
  3. Cep uzkarsētā eļļā brūnus. Ēd ar skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Cep uzkarsētā eļļā brūnus. Ēd ar skābo krējumu.

Labu apet...

    FOTO: Anita Eglīte

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas