Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Biezpiena-kartupeļu plācenīši ar zaļumiem

2005. gada 21. jūlijs
Foto: Anita Eglīte
Biezpiena masai pievienojot kartupeļu biezputru un zaļumus, sanāks gardi un sulīgi sāļie biezpiena plācenīši, kas izcili garšo ar vēsu skābo krējumu.
Pagatavošana
20 min
1. Kartupeļus novāra ar visu mizu, karstus nomizo, saspaida viendabīgā masā. Kartupeļu vietā var izmantot arī kartupeļu biezputru, kas palikusi pāri no iepriekšējās ēdienreizes.
2. Kartupeļiem pievieno ar dakšu samīcītu biezpienu, miltus, olas, sāli, kapātus zaļumus un kārtīgi izmīca.
3. Cep uzkarsētā eļļā brūnus. Ēd ar skābo krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Anita Eglīte
Uz augšu