Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Mazsālīti gurķīši ar ķiploku

Mazsālīti gurķīši ar ķiploku

FOTO: Depositphotos.com

Ēdami jau pēc dažām stundām, taču, ja vēlas spēcīgāku garšu, tur uz nakti.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi, nelieli
  • 1 galviņa ķiploka
  • Ķiršu lapas
  • Dilles, ar visiem ziediem, bet vēl zaļas
  • Mārrutku lapas vai sakne
  • Upeņu lapas
  • Sālījumam:
  • 1 l ūdens
  • 2 ēd. k. sāls
  • 2 ēd. k. cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Gurķīšus nomazgā, sapilda burkās vai kādos dziļākos traukos (bļodā vai katliņā), pa starpām liekot garšaugus.
  2. Katlā uzvāra ūdeni (no piepildītās burkas puse tilpuma būs sālījums), pieber sāli, cukuru un uzvāra. Verdošu pārlej gurķiem. Liek siltā vietā, lai ievelkas.
  3. Ja lej verdošu ūdeni, tad ātrāk ievelkas.

    Labu apetīti!
    Ja lej verdošu ūdeni, tad ātrāk ievelkas.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas