Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Mazsālītie gurķīši "Kraukšķis"

Mazsālītie gurķīši "Kraukšķis"

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Dilles
  • Sāls
  • Cukurs
  • Ķiploki
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

720 min.
  1. Liek gurķus kastrolī, saliek iekšā dilles (tā pavairāk), ar visiem garajiem kātiem un ziediem.
  2. Samet iekšā tā pavairāk ķiploku daiviņu.
  3. Atsevišķi glāzē karstā ūdenī izšķīdina cukuru un sāli, piejauc to visu aukstam ūdenim, tik cik saies katlā. Un tad garšo vai ir pietiekoši daudz sāls, nevajag pārāk sāļu, bet tā lai ir jūtams normāls sālījums.
  4. Atstāj pa nakti un nākamajā dienā var ēst. Ja grib, lai sasālās ātrāk, var gurķus sagriezt, vai arī pielikt vairāk sāls.

    Labu apetīti!!
    Atstāj pa nakti un nākamajā dienā var ēst. Ja grib, lai sasā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Burkānu kūka ar krēmu un ievārījumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas