Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pīle alū senā čehu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 notīrīta vista
  • 1 liels sīpols
  • 1.5 kg skābu kāpostu
  • 0.5 l gaišā alus
  • Sāls un tējkarote ķimeņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītu un izķidātu pīli rūpīgi nomazgājam remdenā ūdenī un nosusinām. No visām pusēm, arī iekšpusē, apsālām, apkaisām ar ķimenēm un liekam cepešpannā ar griezumu uz leju. Ielejam mazliet ūdeni un zem vāka cepam pusmīkstu. Tad atveram un, regulāri aplaistot ar cepšanas sulu, cepam brūnu. Atdzesētu pīli sadalām porcijās. Novārītiem skābajiem kāpostiem nolejam ūdeni, pielejam gaišo alu, pieliekam līdz zeltainumam apceptus smalki sagrieztus sīpolus un vēl vismaz 10 minūtes pavārām. Pīles porcijas kārtojam cepešpannā, pieliekam sautētos kāpostus, pārlejam pīles cepšanas sulu, uzliekam vāku un plītskrāsnī cepam vēl 20 minūtes. Piedāvājam ar kartupeļu standziņām vai knēdeļiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas